Sponsorpakketten

Beste Wielerliefhebbers,

2018 was een memorabel jaar in vele opzichten. Ook de sportieve prestaties van onze landgenoten, in diverse sportdisciplines, zijn niet onopgemerkt voorbijgegaan.

De wielerprestaties van Remco Evenepoel, Wout van Aert en Victor Campenaerts staan ongetwijfeld op het netvlies gebrand van vele wielerliefhebbers.

Met onze eigen wielerorganisatie kunnen wij terugkijken op een prachtige 35ste editie van onze wielerwedstrijd. Maar liefst 24 ploegen en 137 renners kwamen aan de start. Na een tocht door het Meetjesland, gevolgd door 5 lokale ronden in en rond Boekhoute mocht Quinten Vandermeer van het Davo Cycling Team uit Tongeren als verdiende overwinnaar de hoofdprijs in ontvangst nemen.

Ook voor de editie van dit jaar kunnen wij een rekenen op heel wat belangstelling van zowel binnen- als buitenlandse wielerploegen. We hebben nu reeds de garantie een voltallig deelnemersveld ( 25 ploegen en 150 renners) aan de start te mogen verwelkomen.

Door onze samenwerking met Flanders Classics kunnen wij bovendien niet alleen rekenen op de nodige publicitaire aandacht en internationale uitstraling maar bovendien ook op materiële en logistieke ondersteuning.

De organisatie van de Omloop De Gouden Garnaal is het resultaat van teamwork. Een club met dynamische mensen, trouwe en enthousiaste sponsors en vooral heel veel vrijwilligers maken het mogelijk om er jaar na jaar een veilig en geslaagd event van te maken. Volledigheidshalve moet ik ook de weergoden danken om reeds vele jaren van de partij te zijn.

Op zondag 14 juli 2019 om 14h00 staat terug onze interclub-wedstrijd Omloop Het Nieuwsblad voor Juniores, met aansluitend een uitgebreide receptie op het domein van Kasteel Ter Leyen, geprogrammeerd.

Voorafgaand, op vrijdag 31 mei 2019 om 17h00, organiseren we een wedstrijd voor Elite z.c. en Beloften, zodat onze Boekhoutse renners Gertjan en Vincent De Sy terug in de gelegenheid zijn voor eigen volk een wedstrijd te betwisten. 

Ik doe dan ook een warme oproep aan iedereen die koers genegen is om ons te blijven ondersteunen via bijgaande sponsorpakketten. 

Met de meeste hoogachting, 

Kristof Van Vooren

Voorzitter Wielervereniging Boekhoute- Oosteeklo

Sponsorpakket 1 : 75 euro

 1. Vermelding in onze wedstrijdbrochure .
 2. Toegangskaart (1) tot de receptie na afloop van de wedstrijd op Kasteel Ter Leyen

Sponsorpakket 2 : 125 euro

 1. Vermelding in onze wedstrijdbrochure alsook in “Kijk nu”, een onafhankelijk infomagazine verdeeld in 18 gemeenten van Het Meetjesland (40000 exemplaren ).
 2. Toegangskaarten (2) tot de receptie na afloop van de wedstrijd op Kasteel Ter Leyen

 

Sponsorpakket 3 : 250 euro

 1. Vermelding met logo in onze wedstrijdbrochure alsook in “Kijk nu”, een onafhankelijk infomagazine verdeeld in  18 gemeenten van Het Meetjesland (40000 exemplaren ).
 2. Toegangskaarten (4) tot de receptie na afloop van de wedstrijd op Kasteel Ter Leyen
 3. Gesproken publiciteit via de geluidsinstallatie aan de aankomst gedurende de ganse wedstrijd.
 4. Mogelijkheid tot ophangen van vlaggen en spandoeken ter hoogte van de aankomstlijn

Sponsorpakket 4 : 500 euro

 1. Vermelding met logo in onze wedstrijdbrochure alsook in “Kijk nu”, een onafhankelijk infomagazine verdeeld in 18 gemeenten van Het Meetjesland (40000 exemplaren ).
 2. Toegangskaarten (8) tot de receptie na afloop van de wedstrijd op Kasteel Ter Leyen
 3. Gesproken publiciteit via de geluidsinstallatie aan de aankomst gedurende de ganse wedstrijd.
  4.  Mogelijkheid tot ophangen van vlaggen en spandoeken ter hoogte van de aankomstlijn
  5.  Vermelding op onze affiche .

 

Na afloop van de wedstrijd, vanaf 18h00, verwelkomen we alle sponsors voor een uitgebreide receptie op het domein van “Kasteel Ter Leyen” in het Dorp van Boekhoute. Sponsors van onze vorige edities kunnen getuigen over de uiterst verzorgde ontvangst die we  aldaar garanderen.

Tevens bieden we onze sponsors een advertentie op maat aan in zowel onze wedstrijdbrochure als in het regionale advertentieblad “Kijk-nu”.

Heeft U vragen of bemerkingen aarzel niet om kontakt op te nemen met onze organisatie via volgend e-mail adres : dirk.info@goudengarnaal.be