Sponsorpakketten

Beste wielerliefhebbers,

Vorig jaar mocht de Nederlandse kampioen tijdrijden Minne Verboom, na een zware en boeiende race, als verdiende winnaar de bloemen meenemen naar huis.

Ook dit jaar kennen wij een enorme belangstelling van zowel binnen- als buitenlandse wielerploegen. We hebben nu reeds de garantie op een voltallig deelnemersveld te kunnen rekenen, zijnde 25 ploegen met in totaal 150 renners aan de start.

Door onze samenwerking met Flanders Classics, dewelke wij voor twee jaar hebben hernieuwd, kunnen wij immers rekenen op de nodige publicitaire aandacht en internationale uitstraling.

Door de inzet van ons dynamisch bestuur maar vooral door de steun van vele enthousiaste sponsors, die onze aanpak en onze receptie na de wedstrijd weten te waarderen, slagen wij erin om de Omloop van de Gouden Garnaal op de kalender te behouden.

Als voorzitter ben ik meer en meer overtuigd van het belang van onze organisatie. Het is immers een algemene trend in Vlaanderen dat er steeds minder en minder wielerwedstrijden worden georganiseerd. Onze jeugdige renners hebben echter wedstrijden nodig om hun droom, ooit prof te worden, te kunnen waarmaken. Getuige hiervan Ewan Caleb, momenteel het mooi weer makend als topsprinter bij het Australische team Michelton-Scott, alsook James Shaw, vandaag prof bij het Belgische Lotto team, beide ex-winnaars in onze gemeente Boekhoute.

Op zondag 15 juli 2018 om 14h00 staat terug onze interclub-wedtrijd Omloop Het Nieuwsblad voor juniores, met aansluitend een uitgebreide receptie op het domein van Kasteel Ter Leyen, geprogrammeerd.
Voorafgaand, op woensdag 16 mei 2018 om 17h00, organiseren we een A-wedstrijd voor Elite z.c. en beloften. Hopelijk verschijnen tegen dan onze Boekhoutse renners Gertjan De Sy, Vincent de Sy (momenteel herstellend van een zware valpartij) en Quiten De Cock allen fit aan de start.

Ik doe dan ook een warme oproep aan iedereen die koers genegen is om ons te blijven ondersteunen via bijgaande sponsorpakketten en/of de aankoop van tombolakaarten waarbij tal van fantastische prijzen te winnen zijn.

Met de meeste Hoogachting,

Kristof Van Vooren

Voorzitter Wielervereniging Boekhoute-Oosteeklo

Sponsorpakket 1 : 75 euro

 1. Vermelding in onze wedstrijdbrochure alsook in “Kijk nu”, een onafhankelijk infomagazine verdeeld in 18 gemeenten van Het Meetjesland (40000 exemplaren).
 2. Toegangskaart (1) tot de receptie na afloop van de wedstrijd op Kasteel Ter Leyen

Sponsorpakket 2 : 125 euro

 1. Vermelding in onze wedstrijdbrochure alsook in “Kijk nu”, een onafhankelijk infomagazine verdeeld in 18 gemeenten van Het Meetjesland (40000 exemplaren ).
 2. Toegangskaarten (2) tot de receptie na afloop van de wedstrijd op Kasteel Ter Leyen

 

Sponsorpakket 3 : 250 euro

 1. Vermelding met logo in onze wedstrijdbrochure alsook in “Kijk nu”, een onafhankelijk infomagazine verdeeld in  18 gemeenten van Het Meetjesland (40000 exemplaren ).
 2. Toegangskaarten (4) tot de receptie na afloop van de wedstrijd op Kasteel Ter Leyen
 3. Gesproken publiciteit via de geluidsinstallatie aan de aankomst gedurende de ganse wedstrijd.
 4. Mogelijkheid tot ophangen van vlaggen en spandoeken ter hoogte van de aankomstlijn

Sponsorpakket 4 : 500 euro

 1. Vermelding met logo in onze wedstrijdbrochure alsook in “Kijk nu”, een onafhankelijk infomagazine verdeeld in 18 gemeenten van Het Meetjesland (40000 exemplaren ).
 2. Toegangskaarten (8) tot de receptie na afloop van de wedstrijd op Kasteel Ter Leyen
 3. Gesproken publiciteit via de geluidsinstallatie aan de aankomst gedurende de ganse wedstrijd.
  4.  Mogelijkheid tot ophangen van vlaggen en spandoeken ter hoogte van de aankomstlijn
  5.  Vermelding op onze affiche .

 

Na afloop van de wedstrijd, vanaf 18h00, verwelkomen we alle sponsors voor een uitgebreide receptie op het domein van “Kasteel Ter Leyen” in het Dorp van Boekhoute. Sponsors van onze vorige edities kunnen getuigen over de uiterst verzorgde ontvangst die we  aldaar garanderen.

Tevens bieden we onze sponsors een advertentie op maat aan in zowel onze wedstrijdbrochure als in het regionale advertentieblad “Kijk-nu”.

Heeft U vragen of bemerkingen aarzel niet om kontakt op te nemen met onze organisatie via volgend e-mail adres : dirk.info@goudengarnaal.be